beats by dre cheap

Na Pecaru se vraća se i Renato

Bez žurbe, kako je i najavljeno, Uprava Širokog Brijega renovira svoj igrački kadar. U iščekivanju potvrde dolaska, odnosno povratka Marija Bazine, lagano se popunjavaju mjesta u kadru novog starog/trenera Ivice Barbarića. Još je neizvjesno što će biti s nekolicinom igrača kojima je istekao ugovor, Šilić, Wagner, Bubalo, Jurić i još par njih, o čemu će odlučiti šef struke, no to ne koči čelništvo kluba da se da u potragu za krpanjem i pojačavanjem zapravo svih pozicija. Nakon dovođenja trojice igrača Posušja, povratnika na Pecaru veznjaka Jure Ivankovića i njegovog kolege po poziciji Marija Ljubića, te nadobudnog vratara Borisa Baćka, još je jedno ime blizu potpisa. Ukoliko dođe do dogovora, radit će se o još jednom povratniku.

 
- Blizu smo dogovora s Renatom Alvesom Gomidesom, igračem koji može igrati zadnjeg veznog i stopera i koji nam je poznat od prije, rekao je predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić.


Renato je bio član Širokog Brijega u drugoj šampionskoj sezoni kluba, 2005./2006. a bio je povremeno standardan. Nakon Širokog odradio je angažmane u Imotskom i Interu iz Zaprešića.
Uz njega, Širokobriježani će dovesti još dva Južnoamerikanca, argentinskog napadača i veznjaka, no za razliku od Renata, dvojac se tek treba dokazati. Sutra stižu u Zagreb, gdje će ih dočekati sportski direktor kluba Damir Kutle, pa će na Pecari biti i prije početka priprema zakazanog za slijedeći ponedjeljak.


Naravno, pojačavanje kadra ovisit će o rubrici odlasci, a i bez obzira na to jedan pravi napadač bit će neophodan. Toga su na Pecari svjesni, jer protekle sezone nisu imali nikoga na toj poziciji osim Stanka Bubala koji je već u godinama i kojem treba pomoć bržeg, agilnijeg i mlađeg igrača.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
10/06/2009 12:12