beats by dre cheap

Još uvijek se čeka skupština

Velikih i konkretnih vijesti iz Titove 87 još uvijek nema, ali se čelni ljudi kluba i dalje nadaju kako će do kraja ovog tjedna organizirati skupštinu i napraviti reorganizaciju, te napokon krenuti u stvaranje momčadi za sljedeću sezonu. Naši razgovori s ljudima o kojima se govori kao eventualnim “pojačanjima” u Upravi mostarskog premierligaša završavali su se gotovo bez izuzetka isto – “radio bih ako ćemo izbjeći improvizaciju i borbu za ostanak”.

 

Isto su ustvrdili i dosadašnji članovi UO-a, odnosno oni koji su svoje obveze i ispunjavali, ali i dosadašnji šef stručnog stožera Abdulah Ibraković kojemu je istekao ugovor.
Član IO-a Samir Ćemalović prije nekoliko dana najavio je kako su razgovori s novim članovima Uprave gotovo privedeni kraju, te kako će sve službeno objaviti do kraja ovog tjedna, no datum još uvijek nije poznat.


- Ne želimo žuriti po svaku cijenu. Intenzivno radimo na pripremi skupštine, i nju bi predsjednik skupštine trebao sazvati do kraja tjedna. Nadam se da ćemo do tada imati jasnu sliku i da ćemo krenuti u jačanje kluba, objasnio je predsjednik Ćamil Zuhrić, navodeći kako su u klubu svjesni da vrijeme curi:


- Nemamo previše vremena. Uspjeli smo se izvući iz izuzetno teške situacije, u kojoj su nas svi otpisali. Sada svi zajedno, svi koji vole Velež, moraju zbiti redove i učiniti da izbjegnemo improvizaciju i borbu za ostanak. Nitko od nas ne želi raditi u takvim uvjetima, ali bila bi šteta ne iskoristiti situaciju u koju smo se doveli danas. Nakon što smo bili otpisani, mi smo se vratili u život i vjerujte da će budućoj upravi biti višestruko lakše, ako budemo svi zajedno radili ozbiljno i predano.


U svakom slučaju, jedino što je konkretno u ovom trenutku jest da vrijeme brzo prolazi. Prvenstvo počinje za pedeset dana, a pripreme bi trebale krenuti za deset. No, prije toga Rođeni moraju formirati UO, produžiti ugovor s trenerom, ali i većinom igrača, pronaći adekvatna pojačanja… Sve to ne ide bez skupštine, zato je pravo vrijeme da se konačno odredi datum i krene u ozbiljan posao.


                                   Proračun kriv za dugovanja


Izbor novog (starog?) gradonačelnika tema je koja posljednjih mjeseci tišti Mostarce, a samim tim i sportske klubove. Rođeni bi iz proračuna trebali dobivati 15.000 maraka mjesečno, kao i Zrinjski, te je zastoj koji je nastao, tvrdi Zuhrić, jedan od razloga što postoje dugovanja prema igračima, pa se u Titovoj 87 nadaju kako će što ranije dobiti sredstva od Grada, kako bi izmirili svoja dugovanja.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
10/06/2009 12:13