beats by dre cheap

Sloboda ostaje bez reprezentativaca

Poslije potencijalnog reprezentativca Nikole Mikelinija i novopečeni član "Ćirine škvadre" Ilija Prodanović, odlazi iz tabora tuzlanske Slobode. Na Tušnju je proveo dvije godine.

 

- Odlazim iz Tuzle, to je moja definitivna odluka. Imam 29 godina i želim sebi napokon obezbijediti egzistenciju. Igrati u Premijer ligi BiH za nogometaša u prijevodu znači - puko preživljavanje, i to je jedini razlog zbog čega želim pošto, poto u inostranstvo. Sve je u rukama mog menadžera iz Slovenije - kaže Prodanović.

 

On naglašava kako iz Tuzle nosi prelijepe uspomene, te posebno potcrtava kvalitetnu saradnju sa saigračima, trenerima i rukovodstvom

 

.- Ostalo je određenih dugovanja, ali sam siguran kako će sve biti regulisano veoma brzo.Poslije kvalitetnih igara u protekloj sezoni Premijer lige BiH Ilija Prodanović debitovao je za A-reprezentaciju BiH u utakmici sa Uzbekistanom

 

- Zaista je predivan osjećaj kada igrate za reprezentaciju svoje zemlje. Vjerujte da me utisci još nisu popustili. Iskreno se nadam da ću opet nekada dobiti poziv selektora Blaževića - raportirao nam je iz rodnog Trebinja dojučerašnja Slobodina "petica" Ilija Prodanović, koji je u protekle dvije godine nosio "crveno - crni" dres.

 

Glavne poluge Slobodine momčadi polako pakuju kofere. Prvi su otišli standardni članovi prve postave Mikelini i Prodanović, a gotovo je sigurno kako će i, također bh. reprezentativac, Elmir Kuduzović promijeniti sredinu. Ugovorne obaveze, pored trenera Malkočevića, istekle su Okanoviću, Zoletiću, Tosunoviću, Omiću, Kasapoviću, Mujkiću i veteranu Samiru Kuduzoviću.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
11/06/2009 08:33