beats by dre cheap

Trener prije pojačanja

Ekipa Rudar Prijedora od naredne sezone, po prvi put u klupskoj istoriji, zaigraće u elitnom fudbalskom društvu BiH, a prema riječima direktora kluba, Mladena Zgonjanina, za značajniji rezultat u Premijer ligi potrebno je dovesti nekoliko pojačanja. Ipak, prije svega, on smatra da se treba obaviti razgovor s trenerom Darkom Nestorovićem, koji još nije produžio saradnju sa šampionom Prve lige Republike Srpske.

 

- Baziraćemo se na postojeći kadar, ali svjesni smo da moramo dovesti nekoliko značajnih pojačanja. Međutim, prije svega, treba da se dogovorimo sa šefom Stručnog štaba, Darkom Nestorovićem, da li će on ostati za kormilom ili će odlučiti da promijeni sredinu. Premijer liga je veliki izazov za sve ljude u ovom klubu, svi smo svjesni šta nas očekuje u ovom takmičenju - ističe Zgonjanin.   

 

Stadion u Prijedoru nije na nivou koji je potreban da bi se igrala Premijer liga, ali radovi na rekonstrukciji već su počeli.

 

- Sva papirologija oko rekonstrukcije stadiona je završena i sada je na izvođačima radova da ispoštuju svoj dio posla. Nadam se da nećemo imati problema i da ćemo svoje utakmice igrati u Prijedoru - dodaje Zgonjanin.

 

Iako se neki igrači nalaze na meti drugih klubova, još nije poznato da li će neko promijeniti klupske boje.

 

- Mnogo stvari zavisi od toga koliki će biti budžet kluba za narednu sezonu. U idućih nekoliko dana obavićemo razgovore s postojećim kadrom, a onda ćemo da vidimo ko ima želju da ode, a ko da ostane. Nadam se da će opštinske vlasti i naši sponzori imati razumijevanja prema nama i da ćemo dobiti njihovu podršku - kaže Mladen Zgonjanin. 

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
11/06/2009 15:43