beats by dre cheap

Potpis Bazine samo formalnost

Iako je prvotno petak na Pecari postavljen kao krajnji rok za mogući dogovor Širokog Brijega i Marija Bazine, jučer je taj datum prolongiran za još tjedan dana. No, čini se da je novi rok postavljen samo formalno. Sve reakcije i informacije koje dobivamo na upit vraća li se ovaj proslavljeni igrač zaista u matični klub, potvrdne su.


- Velike su šanse da Bazina potpiše, ali čeka se jedna njegova odluka, rekao je predsjednik kluba Zlatan Mijo Jelić, dodavši kako nije riječ o novcu.

 

- On ima ponudu iz Austrije, GAK mu nudi ugovor i mogućnost nastavka rada u strukturama kluba, ali nije stvar u novcu, kojeg Austrijanci sigurno imaju više od Širokog Brijega. Riječ je o obitelji, on se želi vratiti ovamo, ali mora se odlučiti gdje će živjeti. Ipak je to životno pitanje. Kako sam rekao, blizu smo dogovora, ali nećemo još ništa reći dok ne potpiše ugovor.


                                   Za sada, četiri nova imena


Iako nema službene potvrde o dogovoru angažmana, vjerujemo da je ovim dovoljno rečeno. Bazina po svemu sudeći dolazi na Pecaru, a sve što za sada možemo učiniti je čekati i službenu objavu koja bi, kako nam je rečeno, mogla doći u roku tjedan dana. A mogući i vjerojatni dolazak Bazine imat će utjecaja i na kompletan prijelazni rok na Pecari.


- Ukoliko Bazina potpiše, nemamo potrebe žuriti s ostalim pojačanjima. Sačekat ćemo, prijelazni rok traje do 31. kolovoza, pa ako nam iskoči prilika dovesti još jednog-dva kvalitetna igrača, ugrabit ćemo ju.


Podsjećamo, za sada su potpisala tri bivša igrača Posušja, Jure Ivanković, Mario Ljubić i mladi vratar Boris Baćak, te uz Ivankovića još jedan povratnik na Pecaru, Brazilac Renato. Uz iščekivanje potpisa Bazine, čeka se još što će biti s nekoliko igrača kojima je istekao ugovor, a među kojima su kapetan Dalibor Šilić, koji će s Pecare otići samo u slučaju kvalitetne ponude iz inozemstva, brazilski playmaker Wagner i Stanko Bubalo.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
12/06/2009 12:25