beats by dre cheap

Karić odbranio naslov državnog prvaka

Jučer u Banja Luci  sa početkom u 15 sati je održano državno prvenstvo u biciklizmu - hronometar. Hronometar se vozio po veoma jakom vjetru gdje se najbolje snašao biciklista Vedad Karić vozač biciklističkog kluba Jedinstvo iz Tuzle koji je prvim mjestom i odbranio naslov državnog prvaka u disciplini hronometar. Drugi je bio Mile Kovač član biciklističkog kluba Bsk iz Banja Luke, a treće mjesto je pripalo Nedžadu Karabegu članu biciklističkog kluba Sana Sanski Most.

 

- Staza nije bila naporna koliko je smetao vjetar, ali sve u svemu mislim da sam zasluženo pobjedio i odbranio naslov državnog prvaka u hronometru koja mi je i najdraža disciplina. Trenirao sam naporno za ovu trku i mislim da mi se evo isplatilo prvim mjestom, riječi su državnog prvaka Karić Vedada.

 
U kategoriji seniora preko 23 godine pobjedio je Samir Kovačević član biciklističkog kluba Jedinstvo iz tuzle, drugi Albedin Žigić također iz Jedinstva, a treče mjesto je pripalo Trle Hajrudinu članu biciklističkog kluba Zmaj od Bosne

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
12/06/2009 19:08