beats by dre cheap

Olimpik potpisao ugovore sa pet fudbalera

U sklopu nastojanja da u narednu fudbalsku sezonu, povratničku u Premijer ligi, uđe što jači, Fudbalski klub Olimpik je u svoje redove doveo pet igrača koji će stajati na raspolaganju šefu stručnog štaba, Husrefu Musemiću

 

Mirko Marinković, rođen je 08.09.1986. u Bijeljini, igra na poziciji napadača, ali može igrati I na poziciji ofanzivnog veznog. Do sada je nastupao za FK RUDAR Ugljevik, FK ZETA Golubovci te FK RADNIK iz Bijeljine odakle I dolazi u Olimpik.

 

Armin Lulić je rođen 12.10.1986. godine u Ljubljani, igra na poziciji stopera, a do sada je nastupao za Slovan, Olimpiju i NK Livar iz prve slovenačke lige.

 

Admir Makić je igrač Olimpika koji je prethodnu sezonu nastupao kao pozajmljeni igrač u Rudaru u Brezi.

 

Adis Hasečić je svojim dobrim igrama i golovima u Famosu iz Hrasnice skrenuo pažnju na sebe te će kao već dokazani napadač biti na raspolaganju Husrefu Musemiću u povratničkoj sezoni Olimpika u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.

 

Irfan Rastoder je golman koji je još jedan bivši igrač Olimpika koji će narednu sezonu braniti boje kluba.

- FK Olimpik sigurno neće stati na ovome. U pregovorima smo sa još nekim igračima, od kojih su neki već načelno pristali na ugovor, te očekujemo da ćemo već naredne sedmice potpisati ugovore kojim ćemo upotpuniti naš igrački kadar te se potpuno spremni upustiti u izazove koje će nam donijeti Premijer liga naredne sezone, igrači koji su danas potpisali su mladi i željni dokazivanja, te mislim da ću u narednoj sezoni moći računati na njih izjavio je na press konferenciji povodom potpisivanja ugovora Husref Musemić.


Armin Lulić koji je došao iz Slovenije je izjavio:

 

- Imao sam i drugih ponuda, ali je Olimpikova bila najkorektnija i mislim da sam napravio pravi potez dolaskom u ovaj klub.


Slično mišljenje dijeli i Mirko Marinković koji je došao iz Radnika iz Bijeljine:

 

- Prostora za napredak ću sa trenerom Musemićem sigurno imati, iako je iza mene sjajna sezona. Prije nego sam došao u Olimpik čuo sam samo riječi hvale kako o klubu tako i o organizaciji u Klubu. Izuzetno mi je važno i ti što se Olimpikove ambicije podudaraju sa ambicijama u klubu, a to je borba za samo vrh tabele i izlazak u Evropu naredne sezone.


Šef struke Olimpika je prozivku igrača zakazao za 27.06. , a nakon nekoliko uvodnih dana treniranja u Sarajevu ekipa se od 04.06 do 14.06. seli na Kupres gdje će nastaviti pripreme, a nakon toga od 17.07. do 27.07. igrači i stručni štab će boraviti u Borči pored Beograda gdje će odigrati i nekoliko pripremnih utakmica. Ovim putem Vas obavještavamo i da će FK Olimpik svoje utakmice$ naredne sezone u Premijer ligi igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase i to isključivo ponedjeljkom

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
13/06/2009 10:07