beats by dre cheap

Melher: Ne dolazim na prozivku

Nismo očekivali da će Pod Bijelim brijegom ovih dana biti prometno kao na kolodvoru, ali nismo ni da će biti tiho kao na groblju. Zavjesu na najuspješniju sezonu u klupskoj Zrinjski je spustio 23. svibnja proslavom naslova prvaka, a od tada nije bilo puno službenih informacija iz mostarskog kluba. Naravno, simpatizere Zrinjskog najviše zanima igračka križaljka, odnosno odgovori na pitanja tko dolazi, a tko odlazi, ali odgovori na ta pitanja stižu na kapaljku. Ili ih nema nikako !

 

Pripreme za novu sezonu su na pragu, Dragan Jović igrače okuplja već u ponedjeljak, a dosadašnji potezi čelnika kluba ne bude veliki optimizam među onima koji s nestrpljenjem čekaju 22. lipnja i ždrijeb drugog pretkola Liga prvaka. Prva europska utakmica na rasporedu je za mjesec dana, a danas ne znamo ništa puno više nego prije dvadeset dana kada je Jović igrače poslao na odmor. Ne znaju ni neki igrači, poput Igora Melhera koji je, bez obzira što je u nekim utakmicama bio tragičar (a koji vratar nije!), dao veliki doprinos u osvajanju naslova prvaka. Jednogodišnji ugovor mu je istekao, a Pod Bijelim brijegom mu još uvijek nisu ponudili novi.


- Zaslužio sam barem poziv na razgovor, ali njega nije bilo. Znam da je prozivka u ponedjeljak, ali kako stvari sada stoje, mene na toj prozivci neće biti, izjavio je
29-godišnji Melher koji je nekoliko puta ponovio da ima želju ostati u Zrinjskom.


Đurić: U ponedjeljak sam u Mostaru


Veliboru Đuriću istekao je četverogodišnji ugovor sa Zrinjskim, a još uvijek nije poznato gdje će jedan od najboljih igrača mostarskog kluba nastaviti karijeru. Njegova želja je odlazak u inozemstvo, ali nije isključeno ni da 27-godišnji veznjak ostane Pod Bijelim brijegom. Nekoliko dana Đurić se nije javljao na mobitel, a jučer nam je poslao SMS poruku u kojoj je kratko pisalo: “U ponedjeljak sam u Mostaru”.


Tole na izlaznim vratima


Gdje će nastaviti karijeru nije nam poznato, ali saznajemo da je Oliver Tole na izlaznim vratima Zrinjskog. Devetnaestogodišnjak koji je počeo karijeru u mostarskom klubu u Zrinjski se vratio prije pola godine nakon neuspješne avanture u splitskom Hajduku, ali priliku za igru uglavnom je dobivao samo u juniorskom sastavu. Za prvu momčad upisao je samo dva nastupa.


Zrinjski na turniru u Vitezu


Prvu pripremnu utakmicu Zrinjski će igrati 23. lipnja protiv hrvatskog prvoligaša Zagreba, dok bi 27. i 28. lipnja Mostarci trebali nastupiti na turniru u Vitezu na kojem će osim domaćina i Zrinjskog nastupiti još Sarajevo i Šibenik.

 

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
13/06/2009 12:38