beats by dre cheap

Šehović produžio ugovor

Rukovodstvo Bosne ASA BH Telecoma napravilo je dobar posao produživši jučer ugovor sa Suadom Šehovićem. Tako će 22-godišnji bek, koji je u protekloj sezoni bio jedan od najboljih košarkaša, dres nekadašnjeg evropskog prvaka nositi do juna 2011. godine.


- Izuzetno smo zadovoljni što ćemo nastaviti saradnju sa Šehovićem, mladim i perspektivnim igračem, koji predstavlja budućnost našeg kluba. Iako je Šehović imao nekoliko ponuda, između ostalog, i ljubljanske Olimpije, koja nastupa u Euroligi, on je prepoznao naš dobar rad i želju da stvorimo još jaču Bosnu. Ovim smo pokazali i našu veličinu, koja prelazi granice BiH - rekao je Admir Bukva, direktor Bosne.


Mada je do početka priprema ostalo nešto manje od dva mjeseca (4. avgust), Uprava Bosne želi što prije završiti igračku križaljku za narednu sezonu.


- Sasvim je realno da do prozivke u potpunosti zaokružimo igrački kadar, što bi bio prvi slučaj u posljednjih nekoliko godina. Zadržali smo, na veliko zadovoljstvo, trenera Vladu Vukoičića, Ivan Ivanović je produžio ugovor, doveli smo kvalitetnog plejmejkera Zlatka Jovanovića, iz Austrije je stigao Rašid Malalbašić... Imat ćemo generacijski izjednačenu ekipu i vjerujem da nas čeka uspješna sezona kako u domaćem prvenstvu, tako i u NLB ligi - istakao je Bukva.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
14/06/2009 09:59