beats by dre cheap

Hrgović od Dinama dobio 150. 000 eura

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Mirko Hrgović više nije član zagrebačkog Dinama, a za sporazumni raskid ugovora naš internacionalac inkasirao je 150.000 eura, špekulišu hrvatski mediji. Hrgović je na osnovu ugovora u Maksimiru trebao ostati još godinu dana. Iako službeno nije potvrđeno, Sportske novosti saznaju da je Dinamo Hrgoviću isplatio 150.000 eura, dakle pola svote koju bi dobio da je odradio još jednu sezonu. Bh. internacionalac ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, od njemačkih i francuskih drugoligaša do kineskih i ruskih prvoligaša. Hrgović je potvrdio je da je rastanak s Modrima protekao iznimno korektno.


- Sve je zaista prošlo u najboljem mogućem redu, sve smo dogovorili, svi smo zadovoljni, i ja eto, krećem u nastavak svoje karijere“, izjavio je Hrgović, koji nije želio otkriti svoju narednu destinaciju:

 
- Sad sam slobodan igrač. Prvo ću se malo odmoriti, a onda ću vidjeti što ću dalje. Imam neke ponude, još definitivno nisam odlučio, ima vremena. Nikud se neću žuriti.“


BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
14/06/2009 11:36