beats by dre cheap

Borac i BSK od sada zajedno

Banjolučki fudbalski klubovi Borac i BSK od danas će predstavljati jedan sportski kolektiv. Ovo je rezultat dogovora vodećih ljudi, predsjednika Skupštine SFP Borac, Milorada Janjetovića, i prvog čovjeka Upravnog odbora "romatičara sa Čaira", Predraga Damjanovića. Pravne službe oba kluba, ali i Administrativna služba grada Banja Luka uskoro bi trebalo dogovor da stave na papir, kako bi se ta saradnja i zvanično pretvorila u sporazum.

 

- Ovo je samo jedan od koraka koje smo usmjerili na poboljšanje naše saradnje. Dobićemo slobodan protok igrača u oba smjera, a BSK-Borac, kako će se sada zvati, dobiće sve ono što preostane od Gradskog stadiona, kada krene njegovo rušenje i gradnja novog objekta. Tu mislim na tribine, krov, stolice, reflektore, dio sanitarija koji se može iskoristiti, a uz ono što se sada gradi na "Čairama", Banja Luka u skorijoj budućnosti imaće dva reprezentativna objekta. Trebamo gledati pozitivno i stremiti ka vrhu. Pa zašto Banja Luka ne bi imala dva premijerligaša - poručio je Milorad Janjetović.

 

Prvi čovjek kluba sa Čaira ističe da je ovaj sporazum trebalo da se realizuje mnogo ranije, ali da nikad nije kasno.

 

- Kada sam došao u BSK, ljudi su mi savjetovali da sa svima sarađujem, izuzev Borca. Uspjeli smo promijeniti tu klimu, a evo sada, ovim sporazumom i definitivno ćemo otvoriti novu stranicu banjolučkog fudbala. Smanjićemo troškove u oba kluba, a igrači iz ovog regiona imaće šansu da se pokažu i dokažu. Siguran sam da idemo naprijed - istakao je Predrag Damjanović. 

 

Jagodić

 

Osvrnuo se Milorad Janjetović i na doskorašnjeg trenera Vladu Jagodića, s kojim nije produžena saradnja, a na njegovo mjesto postavljen je Velimir Stojnić.

 

- Činjenica je da smo bili zadovoljni radom Jagodića. Imao je i rezultate, ali plasirati priče kako je samo on za to zaslužan u najmanju ruku je licemjerno. Podizanje kluba iz pepela zasluga je svih nas u radnoj zajednici. I Jagodić je bio dio te priče, a on sam najbolje zna zašto više nije dio nje - poručio je Janjetović.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
14/06/2009 14:08