beats by dre cheap

Kimanijeva vjerovatno bez MI

Lusija Kimani, reprezentativka BiH u atletici, vjerovatno će propustiti ovogodišnje Mediteranske igre u Peskari zbog suspenzije u Atletskom klubu Borac. Kimanijeva čeka sjednicu Disciplinske komisije, koja još nije zakazana, ali sve je manje vremena da problem s klubom bude riješen, jer Mediteranske igre počinju 26. juna.

 

- Kako sada stvari stoje, Kimanijeva će propustiti Mediteranske igre. Postupak je u toku i trebalo bi da bude završen do kraja mjeseca. Obaveze prema klubu moraju se izvršavati, a to u njenom slučaju nije bilo tako i suspendovana je", rekao je Dušan Mišljenović, predsjednik Atletskog kluba Borac.

 

Do nesporazuma između Kimanijeve i Borca došlo je zbog novca. Siniša Marčetić, trener naše atletičarke, ranije je rekao da je uoči Ekipnog prvenstva BiH od Borca zatraženo da se Kimanijevoj izmiri polovina dugovanja za ovu godinu, što je okarakterisano kao da ona traži novac za nastup na pomenutom takmičenju. Marčetić ističe da to nije tačno i da je došlo do nesporazuma. Međutim, u Olimpijskom komitetu BiH i dalje ne gube nadu. Prema informacijama iz OK BiH, u ponedjeljak ili utorak održat će se sastanak čelnika Atletskog kluba Borac i Atletskog saveza RS, koji će definitivno potvrditi da li će Lusija Kimani nastupiti na MI.

 

- Olimpijski komitet je učinio više nego što je u njegovoj moći, sada je sve u rukama AK Borac i AS RS. Prema podacima kojima raspolažem, u ponedjeljak ili utorak imaćemo definitivnu odluku o ovom slučaju", rekao je Branislav Crnogorac, predsjednik Komisije za vrhunski sport Olimpijskog komiteta BiH.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
14/06/2009 17:09