beats by dre cheap

Goran Suton na popisu reprezentacije BiH

U ponedjeljak će izbornik muške seniorske košarkaške reprezentacije BiH Mensur Bajramoviću objaviti širi popis od 24 imena na koje će računati u pripremama za dodatne kvalifikacije i borbu za jedno mjesto koje vodi na Eurobasket u Poljskoj ove jeseni. Na popisu neće biti velikih iznenađenja. Bit će to uglavnom ekipa koja je i iznijela prvi dio kvalifikacija, uz nekoliko malih promjena. Ono što najviše zanima košarkašku javnost u BiH, ali i šire, prije svega u Hrvatskoj, tiče se poziva američkoj sveučilišnoj košarkaškoj zvijezdi Goranu Sutonu. Sarajliju želi i hrvatska reprezentacija, a sam Suton se još uvijek konkretno ne izjašnjava za koga bi želio igrati.


- Još dok sam zadnji put razgovarao s njim, rekao mi je da ima ambicije u NBA ligi. Nemam utjecaj na to kako će se razvijati njegova situacija, ali Suton će biti na popisu i onda ćemo čekati njegov odgovor, ističe Mensur Bajramović.


Na popisu će biti i nekoliko povratnika u reprezentaciju. Među njima bi mogao biti novopečeni prvak Hrvatske s Cibonom Vedran Princ koji je zadnji put za reprezentaciju igrao još na Eurobasketu u Beogradu 2005. godine.


- Svakako da ćemo na Princa najozbiljnije računati. On je imao dobru sezonu u Ciboni. Još uvijek nisam obavio razgovor s njim, jer koliko znam tek je za vikend stigao u Mostar, ali svakako da ćemo razgovarati. Njegov povratak u reprezentaciju mogao bi biti koristan nama, ali i njemu da se dodatno afirmira, dodaje Bajramović.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
14/06/2009 18:46