beats by dre cheap

Počela rekonstrukcija stadiona

Vrele junske dane u Čeliku provode radno dovršavajući niz aktivnosti. Jedna od njih je i rekonstrukcija stadiona Bilino polje koja će se vršiti u tri faze. Prvo će se raditi na skidanju postojećeg krova na zapadnoj tribini, potom će uslijediti postavljanje novog krova, a na kraju i sanacija terena i mokrih čvorova, kaže direktor Čelika Zaim Mujezinović.


Gotovo sve selekcije Čelika su aktivne osim seniorskog pogona koji je na zasluženom odmoru. No, komisija za transfere svakodnevno vrši analizu i radi na razgovorima sa potencijalnim pojačanjima, kao i Čelikovim igračima kojima je istekao ugovor.


Sigurno je da su klub napustili Samir Duro i Bojan Tripić a komisija ne želi u javnost izlaziti sa imena igrača sa kojima se razgovara do trenutka kada bude eventualno potpisan ugovor sa nekim od njih. U ponedjeljak 22. juna Ivo Ištuk će izvršiti prozivku igrača na Bilinom polju a izvjesno je da će Čelik sudjelovati na turniru u Vitezu 27. i 28. juna gdje će nastupiti i Zrinjski, Šibenik, te domaćin Vitez.


Juniore Čelika u petak u 18 sati na Bilinom polju očekuje revanš susret finalnog ogleda za prvaka BiH sa Sarajevom. Pioniri će sutra u Bijeljini igrati prvi četvrtfinalni meč dok će selekcija U 14 sudjelovati na Bubamara cupu u Travniku od 18.-20. juna.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
18/06/2009 08:39