beats by dre cheap

Križanović u Širokom

NK Široki Brijeg će još sutra ujutro odraditi trening na SC Musa-Karačić na Mostarskom blatu, a onda ekipa kreće na pripreme na Kupres. Barbarić će na Kupres povesti 24 igrača što znači da će neki koji trenutno treniraju sa momčadi i koji su prošli prvi dio priprema otpasti, te najvjerojatnije otići na posudbu u neki drugi klub.

 

Prvi dio priprema sa NK Široki Brijeg prošli su: Bandović, Marić, Soldo, Baćak, Ćorić, Diogo, Barišić, Topić, Brekalo, Zurak ,Miloš, Renato, Martinović, Šilić, Zovko, Ivanković, Ljubić, Perajica, Tiago, Martines, Varea, Bilać, Tomić, Glavina, A.Pinjuh i M.Pinjuh.


Ovog tjedna momčadi se priključio i Vlado Hrkać, a očekuje se dolazak i iskusnog Mladena Križanovića koji u Široki dolazi iz Slavonca iz Starih Perkovaca koji igra u Drugoj hrvatskoj ligi. Križanović igra na poziciji desnog bočnog, a može igrati i braniča. Ranije je nastupao za Cibaliju i Hrvatski Dragovoljac.


Neodlučni Wagner


Već smo pisali o tome kako se Wagner iz Rusije vraća u Široki Brijeg te priključuje momčadi, međutim, 24 sata kasnije Wagner se javio i rekao da ipak neće doći, te da ostaje u Rusiji u potrazi za novim angažmanom. Očito  mu to nije uspjelo, jer opet, samo dva dana kasnije Wagner je nazvao klub i rekao da se vraća u Široki Brijeg. Na kraju se ipak dobro završilo, jer se radi o jednom od najboljih igrača i „mozgu“ ekipe Širokog Brijega, igraču čije kvalitete poznate i treneru Barbariću kojeg je ova odluka i ovakav završenak scenarija sigurno razveselio.


Nije isključeno da se momčadi priključi još koji novi igrač, a očekuje se dolazak Marija Bazine, što će ipak izgleda biti najveće pojačanje Širokog Brijega, naravno uz ostanak Wagnera i još par igrača iz prve postave od prošle sezone.


Šilić upitan


Iako je Šilić dogovorio nastavak suradnje sa klubom sa Pecare njegov ostanak još nije siguran, jer igrač ima opciju da nađe angažman u inozemstvu. To znači da će se do ponedjeljka, kada je zadnji dan prijave  igrača za prvo kolo Europske lige, znati da li Šilić ostaje ili ne. Pitanje je samo da li će agencija koja mu traži klub uspjeti ili ne pronaći angažman.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
21/06/2009 13:57