beats by dre cheap

Čelik krenuo sa pripremama

U trofejnoj Sali na Biliom polju održana je prozivka nogometaša za predstojeću sezonu u Premijer nogometnoj ligi BiH. Također, tokom dana je održan prijem uz prigodan ručak za juniore Čelika – prvake BiH. Šef stručnog štaba Ivo Ištuk pročitao je imena igrača sa kojima kreće u trenažni proces koji će se do 15. jula odvijati na Kamberovića polju i Bilinom polju a nakon toga na nekoj od obližnjih lokacija. Na spisku se nalaze i novi igrači: Saša Stijepić (Rudar Prijedor ) napadač i Zoran Deket (Borac BL) vezni igrač.


Osim njih Ivo Ištuk računa i na slijedeće igrače: Bilobrk, Nemeljaković, Marković, Zahirović, Kapetan, Džekson, Jamak, Salihbašić, Jurić, Junior, Purić, Smriko, Hinović i Dilaver.  Njima će se priključiti i igrači iz obližnjih klubova koji će boraviti na testiranju: Alen Hatkić, Aladin Isaković, Elman Muratović, Mario Batinić, Nebojša Sekulić, Adnan Šarić, Damir Šahinović, Stefan Vlaisavljević, Boris Ivešić, Asmer Čatić.


Također, deset igrača iz juniorskog pogona koji su osvojili titulu prvaka BiH imati će priliku da se nametnu šefu stručnog štaba a priključiće će se pripremama 29. juna nakon zasluženog sedmodnevnog odmora. U Vitezu će 28. i 29. juna biti odigran međunarodni nogometni turnir na kojem će nastupiti Zrinjski, Čelik, hrvatski prvoligaš Šibenik i domaćin Vitez.


Turnir se održava povodom manifestacije Dani Trgovine. Prvog dana snage će odmjeriti zenički Čelik i mostarski Zrinjski, a drugi polufinalni par je Vitez – Šibenik. Za 29. juni su planirane utakmice za treće mjesto i finale.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
23/06/2009 09:09