beats by dre cheap

"Studenti" traže pleja

Pod vodstvom Senada Redžića i Gorana Šehovca, asistenata šefa stručnog štaba Vlade Vukoičića, košarkaši Bosne ASA BH Telecoma okončali su jučer dvije sedmice treninga. Pauza će trajati do 4. avgusta, kada će bh. viceprvak u punom sastavu početi pripreme za novu sezonu.


- Imali smo po dva treninga dnevno, ujutro na tehnici i šutu i navečer na taktičkim varijantama. Nakon pauze zbog operacije koljena, posljednja tri dana sa košarkaškim treninzima je počeo i Emir Zimić - kaže Redžić.


Od prvotimaca, trenirali su Suad Šehović, Božo Đurasović, Emir Zimić, Amar Suljagić, Muhamed Pašalić, Kemal Avdić, Aldin Klinac i Eldin Čamdžić te juniori Nebojša Anđelić, Ali Demić, Nermin Buza i Amin Hot. Pod ugovorom sa Bosnom još su Zlatko Jovanović, Matija Ćešković, Nikola Vučurović, Seid Hajrić, Ivan Ivanović, Goran Bajić i Rašid Mahalbašić.


- U planu je dovođenje još jednog igrača na poziciji pleja - kaže Redžić.


Zanimljivo je da je Redžić, tada angažiran u RIN školi košarke Rusmira Halilovića, bio prvi i jedini trener Gorana Sutona u Sarajevu prije njegovog odlaska u Sjedinjene Američke Države sa porodicom. Sutona je jučer na NBA draftu izabrala Juta.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
28/06/2009 09:12