beats by dre cheap

Sutjeska: Stari tim za nove izazove

Fudbaleri Sutjeske u srijedu počinju pripreme za narednu sezonu u Prvoj ligi Republike Sprske. Za sad nema najava da će biti velikih izmjena u timu iz Foče. Po završetku prošlog šampionata na ’’plavo-bijelu’’ klupu sjeo je novi stručnjak Darko Vojvodić, a od igračkog kadra nedostajaće samo mladi vezista Veseljko Njeguš.

 

- Obavili smo razgovore sa svim igračima koji su u prošloj sezoni nosili dres Sutjeske i sa zadovoljstvom mogu reći da su gotovo svi fudbaleri izrazili želju da ostanu u Foči. Ispisnicu je tražio jedino Veseljko Njeguš i izvjesno je da će odsustvovati sa prve prozivke, pošto se nalazi na pripremama sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva. Međutim, Njeguš je zvanično naš igrač, a njegov odlazak zavisit će od dogovora dva kluba oko visine obeštećenja, rekao je sportski savjetnik u FK Sutjeska Bogdan Krnojelac.


Kada su u pitanju nova imena, Krnojelac je istakao da su obavljeni razgovori s nekoliko fudbalera.


- Uprava kluba je obavila razgovore s našim bivšim igračima Draganom Ristićem i Daliborom Krezovićem. Gotovo je izvjesno da će se obojica vratiti u staro jato, čime bi znatno ojačali navalni red. Ristić je proveo godinu u Radničkom iz Kragujevca, a Krezović je u minuloj polusezoni bio jedan od najboljih igrača u Redovima Romanije s Pala. Još par igrača je na spisku naših želja, ali o tome ćemo više govoriti kada zvanično krenemo sa pripremama za narednu sezonu, kaže Krnojelac.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
28/06/2009 10:17