beats by dre cheap

Džeko ostaje u Wolfsburgu ???

Edin Džeko i naredne će sezone nositi dres njemačkog prvaka Wolfsburga, zaključak je to upravo završenih pregovora u blizini Hamburga.

 

Pregovori koji su počeli sinoć na sjeveru Njemačke, gdje se Wolfsburg nalazi na pripremama, okonačni su prije nekoliko trenutaka. Zaključak je da će reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko i naredne sezone nositi dres njemačkog prvaka, te da, barem ne ovog ljeta, nema ništa od transfera u Milan.


- Wolfsburg je bio izričit da Edin mora ostati i da ne postoji nikakva opcija za prodaju. Mi smo, s druge strane, bili izričiti u zahtjevu da Džeko promijeni klub i pridruži se Milanu“, kazao je menadžer našeg reprezentativca Irfan Redžepagić u razgovoru za SportSport.ba.


- S obzirom na činjenicu da Edin ima važeći ugovor sa Wolfsburgom do 2011., Nijemci su bili u boljoj poziciji što se pregovora tiče i to smo bili dužni poštovati. Kako sada stoje stvari, Edin će i naredne sezone nositi dres Wolfsburga i nadam se da će imati uspjeha kao i u sezoni iza nas. Ambicije Wolfsburga su velike i smatram da će Edin samo napredovati“ dodao je Redžepagić.


U Wolfsburgu konstantno ponavljaju kako žele praviti ekipu za budućnost, te bi prodajom Edina Džeke navijačima pokazali suprotno, pa je i to jedan od razloga što nisu dopustili prodaju našeg reprezentativca Milanu, barem ne u ovom prelaznom roku.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
28/06/2009 16:45