beats by dre cheap

Poslije treninga - cirkus

Iz dana u dan bilježimo odlaske nogometaša iz tabora tuzlanske Slobode, no dolazaka, bar za sada, nema. Iako je bilo određenih najava kako bi "crveno - crni" dres mogli obući Papaz, Savić, Alen Mešanović..., prema posljednim informacijama od tih transfera za sada nema ništa.

 

- Nek nam je Bog na pomoći. Vrijeme curi, potrebna su nam pojačanja, ali i sportski direktor - kaže nam trener Sakib Malkočević, dok žuri na ručak u restoran "Avlija".

 

Poslije neopozive ostavke Enesa Mešanovića, funkcija sportskog direktora nuđena je Mersedu Kovačeviću i Mirzi Hadžiću. Konkretnih odgovora nije bilo, a ostalo je nepoznato da li je rukovodstvo eventualno proširilo krug kandidata. Inače, seriju odlazaka nastavio je Mirza Mešić (Rudar iz Velenja, Slovenija), a nove najavio Tarik Okanović.

 

- Istekao mi je ugovor i načelno sam razgovarao sa čelnicima kluba. Želim karijeru nastaviti van granica naše zemlje - kaže Okanović koji od prozivke nije obavio niti jedan trening, kako kaže, zbog prehlade!

 

Podsjetimo kako su ekipu napustili Prodanović, Mikelini, Jahić, Omić, Tosunović i Mešić. Nejasan je status Mujkića, Okanovića, Kasapovića i Zoletića. Čija je krivica zbog pomalo nevjerovatnog odliva nogometaša u ljetnoj pauzi? U januaru se znalo da ističu ugovori za 11 igrača, ali se ništa nije poduzelo na rješavanju tog problema.

 

Bilo kako bilo, nakon jučerašnjeg treninga na travnjaku Tušnja istrčali su artisti iz srbijanskog cirkusa, koji su sinoć imali svoju predstavu.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
03/07/2009 08:26