beats by dre cheap

Olimpik će do Sarajeva u 4. kolu imati devet bodova

Uoči današnjeg polaska na Kupres član stručnog štaba novog premijerligaša Olimpika Faik Kolar kaže da je zadovoljan do sada učinjenim u toku priprema te najavljuje da će "Vukovi" igrati itekako važnu ulogu u predstojećem prvenstvu. Kolar svoj optimizam bazira na jakim pojačanjima, koja je Olimpik doveo u minulom prijelaznom roku, ali i na rasporedu u otvaranju sezone.


- Zadovoljni smo žrijebom, naročito to važi za prvih sedam kola. Do derbija sa Sarajevom na Grbavici u 4. kolu očekujemo na svom kontu svih devet bodova, protiv Modriče i Travnika kući te protiv Veleža u gostima - optimista je prvi saradnik Husrefa Musemića.


Kolar ističe kvalitet pojačanja, ali ipak u prvi plan gura jednog igrača koji je i u Prvoj ligi FBiH imao važnu ulogu u timu.


- Kurto se sjajno pripremio i na treninzima izvrsno sarađuje sa Spalevićem, kao da su godinama igrali zajedno - kaže Kolar.


Olimpik će danas otputovati u Posušje, gdje će odigrati prvu test-utakmicu sa Zrinjskim. Odmah nakon meča ekipa ide na Kupres, gdje će provesti deset dana. Od 17. jula, planirane su pripreme u Odžaku.


                                    Ugovori sa još trojicom


Olimpik je odlučio da u svojim redovima ostavi trojicu igrača koji su u proteklom periodu bili na probi. To su Miloš Mladenović, Azur Velagić i Nermin Spahović. Vezni igrač Mladenović, koji je rođen 1990. godine, došao je u Olimpik iz Voždovca iz Srbije. Godinu mlađi Velagić prošao je Bajernovu školu fudbala. Također, igra u veznom redu. Napadač Spahović (1991.) dijete je Olimpika, a proteklu sezonu igrao je za Ozren.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
03/07/2009 14:04