beats by dre cheap

Potpisali Brečić i Planinić

Da će biti prvi favorit u Ligi Herceg Bosne, odnosno najveći kandidat za ulazak u Prvu ligu BiH, čitlučko Brotnjo već je pokazao postavivši za prvog trenera mostarskog stručnjaka Nedjeljka Zeleniku koji je ime stekao uspješno vodeći mostarski Zrinjski i Vitez. Plodovi dogovora sa Zelenikom već se vide, pa je svojim ugledom u Čitluk doveo dva prva zvučna pojačanja.

 

Potpis s Brotnjom stavili su bek šuter Milan Brečić i krilo Mario Planinić. Brečić je posljednjih godina igrao u Zrinjskom, dok je Planinić prošlu sezonu završio u Posušju. Zajedničko obojici je što su u karijeri surađivali sa Zelenikom i vjerojatno je to presudilo što su pristali nositi dres jednog niželigaša. Vrlo ambicioznog, ali svejedno niželigaša.


- Pristali su doći u Brotnjo i za to mogu zahvaliti Upravi kluba. Ljudi iz vodstva Brotnja su mi dali otvorene ruke da dovodim koga god želim. Zadovoljan sam jer vidim da sam došao u zdravu sredinu, kaže Zelenika, koji je s Brečićem i Planinićem popunio osjetljiva mjesta u momčadi.


- Sagledali smo što nam nedostaje i njih dvojica uklopit će se odlično u momčad. Gledat ćemo da dovedemo još dva zvučna pojačanja ako bude bilo potrebe. Odnosno, sačekat ćemo kakvi će biti rosteri ostalih konkurenata, a moram vidjeti i kad su prijelazni rokovi u Ligi Herceg Bosne jer mi je to natjecanje dosad bilo nepoznato, dodaje Zelenika.


Brečić i Planinić dodatno će osnažiti momčad koja je prošle sezone dominirala u ovom natjecanju sve do, praktično, posljednje utakmice prvenstva kada je senzacionalno izgubila u finalu doigravanja od Čapljine. Njih dvojica, uz iskusnije postojeće igrače poput Buhača, Leske ili Buntića, bit će jamstvo da će Brotnjo ponovno konkurirati na prvo mjesto. To jest glavni cilj čitlučkog kluba, ne i jedini.


- Davat ćemo priliku mlađim igračima i svi smo suglasni u želji da ovo ne bude projekt na jednu godinu, nego na duge staze, zaključio je Nedjeljko Zelenika.


Pripreme Brotnja službeno će početi 16. kolovoza.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
09/07/2009 07:53