beats by dre cheap

Vujasin pokrenuo Slogu

Fudbaleri Sloge iz Trna počeli su s pripremama za novu sezonu prozivkom koju je obavio trener, Milan Vujasin. Kako bi što spremnije dočekali jesenje izazove u prvoligaškom društvu, fudbaleri treniraju dva puta dnevno, a kompletne pripreme biće obavljene u Trnu.

 

Na prvom treningu pojavila su se neka nova lica, priključeno je nekoliko mladića iz juniorskog pogona, a očekuje se i dolazak nekoliko novih fudbalera.

 

- Tu su Kremenović i Despotović, a uskoro će nam se priključiti i Urukalo. Prvom timu smo dodali i nekoliko juniora i na njma je da se pokažu. Ukoliko uspiju u tome ostaće u našim redovima. Još uvijek nismo završili s dovođenjem igrača, a trenutno smo u potrazi za fudbalerom koji igra na poziciji štopera - kaže trener Sloge, Milan Vujasin.

 

Za sada je sigurno da će povratnik u Prvu ligu uzeti učešće na dva turnira.

 

- Planirano je da idemo na Turnir prvaka koji organizuje Krajina, a koji se igra 25. i 26. jula. Poslije toga idemo na smotru u Brestovčini koja je na programu 1. i 2. avgusta. U međuvremenu vjerovatno

će biti dogovorena i još neka kontrolna utakmica - ističe trener Trnjana.

 

Prvenstveni cilj Milana Vujasina jeste stvaranja jednog stabilnog prvoligaša koji poslije ulaska u novo društvo ne bi igrao epizodnu ulogu.

 

- Akcenat je stavljen na opstanak. Međutim, naš posao se ne završava samo na tome. Želimo da stabilizujemo klub i stvorimo jakog prvoligaša, a lično bih bio zadovoljan pozicijom oko šestog mjesta - objašnjava kormilar Sloge.

 

Šmanja na čelu

 

Prvom treningu prisutvovali: Šmanja, Tepić, Đurić, Stanivuković, Barović, Majkić, Kukić, Čegar, Kosić, Travar, Šipovac, Despotović, S. Bašić, Kremenović, Antonić, Racanović, Kopanja, Karanović, D. Bašić, Teodorović i Nakić.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
09/07/2009 07:54