beats by dre cheap

Muharemović vršilac dužnosti direktora

Funkciju vršioca dužnosti direktora FK Željezničar u narednom periodu obavljat će Dželaludin Muharemović, nekadašnji fudbaler, trener i sportski direktor„Plavih", odlučeno je na sinoćnjoj sjednici kluba. Prema riječima predsjednika kluba Sabahudina Žuje, Željezničar je morao imenovati operativca, a uskoro će biti stuktuirane i ostale rukovodeće pozicije.


- Nakon ostavke v.d. direktora Samira Ahmedbegovića, klub je ostao bez jedne od najvažnijijih pozicije, i Predsjedništvo se složilo da se za sada imenuje Dželaludin Muharemović. Ova funkcija bila je ponuđena Almiru Grediću, koji nije mogao raditi puno radno vrijeme, no razmatrat će se opcija da preuzme funkciju izvršnog direktora finansija. Bitno je da se krene, potrebno je još ljudi koji će se profesionalno angažirati, a nemamo puno vremena - rekao je Žujo.


Na sjednici Predsjedništva predstavljena je marketinška kampanja za prodaju sezonskih karata, od kojih klub očekuje značajna sredstva.


- Cilj je da oborimo rekord, želimo prodati 3.500 pretplatnih karata. Kampanja će krenuti, nadamo se da će navijači prepoznati ovaj projekat, pomoći nam da osiguramo sredstva, privućemo sponzore i uvjeren sam da ćemo imati veliku gledanost u narednoj sezoni - kaže prvi čovjek Željezničara.


Novac za pojačanja je pripremljen, a menadžer i trener Amar Osim će odlučiti sa kojim će se igračima potpisati ugovori.


Cijene karata


Određene su i cijene sezonskih karata, a po prvi put navijači će biti u prilicu da kupe i godišnje karte. Cijene polugodišnjih karata su iste kao proljetos, jug 25 KM, sjever 45, a zapad 110 KM, dok godišnje koštaju jug-35, sjever 65, zapad 150 KM. Za penzionere će u prodaji biti samo godišnje karte, po cijeni od 20 KM.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
10/07/2009 18:27