beats by dre cheap

Propao transfer Nurkovića u Wislu

Transfer reprezentativnog golmana BiH Adisa Nurkovića u Wislu iz Krakowa je definitivno propao, nakon novih zahtjeva poljskog kluba. Nurković se, zajedno sa posrednikom pri transferu Hadisom Zubanovićem, nije uspio dogovoriti sa Wislom.


Nurković se nalazio na pripremama Wisle, gdje je dobio same pohvale, ali je poljski klub spustio dogovorenu cijenu. Nurković i Zubanović su i na to pristali, ali su Poljaci, nakon što je Nurković obavio i ljekarske preglede, još jednom snizili dogovorenu brojku.

 

- Nismo htjeli ići ispod cijene. Ono što je najvažnije, Nurković je odlično obavio svoj posao tokom probe u Wisli, ali je ekipa iz Krakowa u dva navrata pokušala oboriti cijenu, a na to nismo mogli pristati. To je sve normalno u svijetu fudbala. Nismo htjeli ići ispod cijene, jer Adis ima još nekoliko ponuda iz inostranstva, a jedna dolazi i iz Bundeslige“, rekao je Hadis Zubanović.


Ukoliko se Nurkoviću ne ostvari ovog prelaznog roka transfer u inostranstvo, postoje izgledne šanse da ovaj golman karijeru nastavi u jednom od renomiranih bh. fudbalskih premijerligaša. Kako nezvanično saznajemo, Nurković bi u tom slučaju karijeru mogao nastaviti u sarajevskom Željezničaru.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
11/07/2009 09:06