beats by dre cheap

Sloga jača za Ozrena

Prvoligaš iz Trna polako sklapa ekipu za novu sezonu, a posljednja kockica u mozaiku trenera Vujasina jeste dolazak iskusnog odbrambenog fudbalera Milana Ozrena. Tridesetjednogodišnji Ozren posljednjih šest mjeseci proveo je u redovima drugoligaša Gomionice, a dolazak u Trn nije mu prvi put, jer je već ranije sa dosta uspjeha nosio dres Sloge.

 

- Vrlo brzo sam se dogovorio s rukovodstvom Sloge. Igrao sam s većinom igrača iz ovog sastava (Vukelja, Stanivuković, Barović, Šmanja, Urukalo) i neće biti problema s adaptacijom. Još je rano za bilo kakve prognoze, ali siguran sam da Sloga ima kvalitet za gornji dio tabele. Vrlo lako bi ove godine mogli biti pravo osvježenje u eliti Srpske. Važno je da ne strijepimo za opstanak, jer tada se često igra u grču - poručio je Milan Ozren, fudbaler koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a po potrebi nije mu strana ni uloga štopera.

 

On je u svojoj bogatoj karijeri igrao za veliki broj klubova. Pored dresa Sloge, Ozren je nastupao i za banjolučki Borac, BSK, Kozaru, Rudar (Ugljevik) i Gomionicu, a imao je i dvije avanture u inostranstvu, igrajući za slovenačke Domžale, te Altah iz Austrije.

 

- Pamtim dvije krune šampiona Republike Srpske s Borcem, kao i titulu sa Slogom, kada smo iz Druge lige izborili plasman u elitu. S Altahom sam proslavio ulazak iz Treće lige u Drugu, a s Kozarom sam imao sjajnu polusezonu završivši jesen na prvom mjestu, ali nas je Borac prestigao u proljeće 2008. godine. Bilo je svega, ali mislim da tek sada mogu dati najviše, jer nalazim se u zrelim igračkim godinama - dodao je Milan Ozren, posljednje pojačanje trnske Sloge.

 

- Kada bih mogao da biram ponovo fudbalaski put, bio bi potpuno identičan kao i sadašnji. Nemam za čim da žalim. Gledam samo naprijed, što znači da mi je Sloga u ovom trenutku prioritet - zaključio je Ozren. 

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
11/07/2009 18:39