beats by dre cheap

Na prozivci Jedinstva samo 14 igrača

Ne čekajući izbor nove uprave, nogometaši bihaćkog Jedinstva počeli su jučer pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi FBiH. Šefu stručnog štaba Irfanu Demiroviću na prozivci se javilo ukupno 14 igrača, od čega sedmorica iz juniorskog pogona.


Od nogometaša koji su prošle sezone igrali u prvom timu bili su prisutni Elvir Šušnjar, Vahidin Čahtarević, Elvis Mehadžić, Edin Sejdić i Emir Mulić, a prvi trening nakon duge pauze odradio je i Admir Mirvić, čiji je povratak u ekipu izvjestan. Također, priključio se i nekadašnji golman Edin Šušnjar, koji se vratio iz Pule, gdje je branio proteklu sezonu.


S druge strane, klub su napustili Mešanović (Željezničar), Šahinović (Čelik), Kaltak, Kurtanović, Seferović, Džaferović, Zečević, Novaković, Dujmović, Smailagić, Bolić, Dizdarić, Abdihodžić, Abdić i Alagić.


Igrački kadar bit će definiran u danima koji dolaze, nakon što budu izabrani novi predsjednik i uprava kluba. Nakon sastanka kod načelnika Općine Bihać Hamdije Lipovače, predsjednik Nogometnog saveza USK Mirsad Demirović određen je da pripremi Izbornu skupštinu koja će biti održana sutra u Domu Vojske Federacije, sa početkom u 17 sati.


Tom prilikom bit će izabran predsjednik kluba, s obzirom na to da se Hamdija Abdić povukao. Novi prvi čovjek kluba imat će mandat da predloži sastav 11-članog Upravnog odbora, koji će onda izabrati i direktora i sekretara kluba.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
12/07/2009 18:16