beats by dre cheap

Bajić: Želim se vratiti u reprezentaciju

Branimir Bajić, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine prije nekoliko dana je potpisao ugovor sa turskim prvoligašem, Denizlisporom. Nakon potpisa ugovora za Denizlispor, Branimir Bajić je govorio :

 

- Prezadovoljan sam potpisanim ugovorom, dolazim u novu sredinu, željan sam dokazivanja, potpisao sam ugovor na tri godine i dat ću sve od sebe da budem važna karika igre Denizlispora. Dobio sam dobru ponudu i zaista nemam riječi, kaže Branimir Bajić.


Reprezentacija BiH je bila neizostavni dio našeg razgovora, oni koji prate reprezentaciju sjetiće se da je upravo Bajić za reprezentaciju igrao u onim trenucima kada je bilo najteže. Bio je akter velike pobjede u Norveškoj te nekoliko dana poslije protiv Turske na Koševu. Jednostavno, i kod Sliškovića i kod Muzurovića, Bajić je bio neizostavna karika našeg državog tima te stub naše odbrane, međutim dolaskom Miroslava Ćire Blaževića na klupu BiH, Bajić je izgubio svoje mjesto u reprezentaciji voljene zemlje.


- Želim se vratiti u reprezentaciju Bosne i Hercegvine i mislim da to mogu, najveća čast i ponos je igrati za svoju zemlju. Želim dovršiti ono što sam započeo, igrao sam kada mnogi nisu htjeli, nikada se nisam dvoumio, grb moje zemlje mi je bio najvažniji. Bilo je tih priča i netačnih informacija kako sam rekao da ne želim bh dres ali nikada ništa slično nisam izjavio.Za reprezentaciju sam uvijek igrao srcem. Nadam se da ću se dokazati u Turskoj koja je veoma jaka liga i da ću time zaslužiti poziv selektora Blaževića, rekao je Branimir Bajić na kraju razgovora

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
12/07/2009 18:48