beats by dre cheap

Nurkoviću propao angažman u Visli

Reprezentativni golman Travnika Adis Nurković proteklih dvadesetak dana bio je na probi u poljskom prvaku Visli, ali nije dogovorio angažman te se jučer vratio u BiH. Iako je dobro branio u test utakmicama te prošao ljekarski pregled, posao je propao u posljednji čas.


- Mojim su nastupima bili zadovoljni svi, od trenera i navijača Visle do novinara. Iako su mi već bili uzeli pasoš da me prijave UEFA-i za Ligu prvaka, te čak odredili broj dresa, na posljednjem sastanku uprave nisu pristali na moje uvjete.


Oni misle da igrača iz BiH mogu angažirati za sitne pare. Postoje granice ispod kojih se ne može ići - kaže nam Nurković, koji je u Poljskoj bio u društvu bivšeg igrača Željezničara Hadisa Zubanovića.


Adis je od jučer na kratkom odmoru u rodnoj Velikoj Kladuši. Kaže da njegov menadžer već ima kontakte s drugim evropskim klubovima.


- Nekoliko dana ću se odmoriti kod kuće, želim na miru složiti sve kockice u glavi. Ovih dana bilo je prenaporno, posebno jer nisam imao odmora od kako je završeno prvenstvo. Menadžeru sam prepustio daljnje kontakte s drugim klubovima. Drago mi je da imam stalnu podršku iz Travnika, odakle iskreno žele moj uspjeh - dodaje Nurković.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
12/07/2009 18:48