beats by dre cheap

Nemanja Supić : Nisam vjerovao da je Anartozis ovako jak

Nemanja Supić (27) već se navikao na život na Kipru. Mjesec dana je prošlo otkako je stavio paraf na ugovor prema kojem će naš reprezentativni čuvar mreže naredne dvije sezone nositi dres Anartozisa, prošlogodišnje kiparske senzacije u Ligi prvaka. Dobri nastupi u Javoru iz Ivanjice, te na tri utakmice u dresu državnog tima, otvorili su mu vrata inostranog angažmana. Između nekoliko ponuda, Supić se odlučio izabrati onu koja je stigla sa Kipra. Stasiti Hercegovac oduševljen je prijemom u klubu, atmosferom oko njega, te ambicijama u novoj sezoni.

 

- Ovo je vrhunski klub, zaista sam se iznenadio kad sam vidio kako su organizirani. Nisam ovo očekivao - kaže Supić i nastavlja:

 

- Prošle godine su igrali Ligu šampiona, bili su veliko iznenađenje, sada imaju velike ambicije, a to je ulazak u grupnu fazu Evropske lige, te osvajanje prvenstva i Kupa Kipra. Vidjet ćemo šta ćemo uspjeti ostvariti od planova, ali definitivno Anartozis ima najveće moguće ambicije svake sezone.Supić nije puno razmišljao da li prihvatiti ponudu sa Kipra.- Anartozisovu ponudu jednostavno nisam mogao odbiti. Potpisao sam ugovor na dvije godine, uz opciju produženja na još jednu sezonu. Prezadovoljan sam finansijskim uslovima, a pogotovo činjenicom da će klub igrati na evropskoj sceni.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
13/07/2009 08:34