beats by dre cheap

Uspješna provjera Laktaša

Golom štopera Jovice Jokića u 17. minutu, fudbaleri Laktaša savladali su trebinjskog premijerligaša u prvoj pripremnoj utakmici za predstojeću takmičarsku sezonu. Kormilar poraženog tima, Srđan Bajić, nije bio nezadovoljan poslije duela s renomiranim rivalom.

 

- Prvo poluvrijeme moji izabranici su odigrali izuzetno slabo. Drugih 45 minuta na nešto je i ličilo, ali nismo uspjeli da stignemo do izjednačenja. S obzirom na to da je ovo prva utakmica, ne mogu da budem nezadovoljan. Morali smo neke šanse iskoristiti, ali kada se sve sabere, i ova provjera s kvalitetnom ekipom kao što su Laktaši dobro nam je došla - rekao je Srđan Bajić.

 

Gosti iz Laktaša, koji se nalaze na pripremama na Tjentištu, pokazali su nešto više, ali istina je da imaju i petnaestak dana treninga više.

 

- Zadovoljni smo zalaganjem svih igrača koji su dobili priliku da pokažu u kakvoj se formi trenutno nalaze. I rezultat nam je po volji, nadamo se da će ekipa i u narednim mečevima pružati dobre partije - kaže Slobodan Crnadak, pomoćni trener Laktaša.

 

Od danas ekspedicija Leotara putuje na sedmodnevne pripreme na Tjentište. Već u srijedu, 15. jula, ponovo će odmjeriti snage s premijerligašem iz Laktaša.

 

Leotar - Laktaši           0:1 (0:1)

 

Strijelac: 0:1 Jokić (17), stadion: "Police", gledalaca: 250, sudija: Radoslav Vukasović (Trebinje), pomoćnici: Velibor Bodiroga i Rajko Mitrović (oba iz Trebinja), žuti kartoni: Souto (Leotar), Stanojević, Bakić (Laktaši).

Leotar: N. Berak, Milošević, Dreč, Todorović, Ramić, Krezović, Souto, Magazin, Vico, Rašević, Zečević. Još su igrali: Vučinić, Sa. Andrić, Ćeranić, Sr. Andrić, Šešlija, Cimirot, Ristić, Mrkajić, Komnenić. Trener: Srđan Bajić.

Laktaši: Mrkobrada, Sekulić, Raca, Jokić, Bajić, Njegomirović, Tanasijević, Stanojević, Mikić, Petković, Nj. Matić. Još su igrali: Baša, Drljača, Karadžić, Z. Matić, Ilić, Mirković, Vuković, Radulović, Karalić, Bakić, Trivić. Trener: Milan Milanović.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
13/07/2009 18:27