beats by dre cheap

Igokea Partizan traži talente

Stručni štab Igokee Partizana najavio je da će do početka priprema 1. septembra oformiti mladu ekipu kroz vlastiti košarkaški kamp.

 

- Završili smo testiranje prve grupe igrača u kojoj je bilo sedam košarkaša. Neke poznajemo, neke ne. Htjeli smo da vidimo njihov kvalitet i potencijal. Tražimo mlade igrače koji mogu iznijeti teret prvenstva ove i narednih sezona. Ovakvim načinom rada sigurno je da ćemo doći do pojačanja - rekao je novi-stari trener Igokee Partizana Drago Karalić. U Aleksandrovcu su u sportskom centru "Nenad Baštinac" protekle sedmice trenirali: Slobodan Pejović (Napredak), Milan Trajković (Rad), Milan Trtić (Sloga), Aleksandar Kalaj (Slavija), Srđan Golubović (Mrakovica) i Dragoljub Kitanović (Vojvodina), te junior Igokee Partizana Marko Miletić. Samoinicijativno je vježbao Bojan Đurica i ova grupa je završila testiranje.

 

Novi mladi i talentovani košarkaši sljedećih dana imaće priliku da se u drugoj grupi nametnu kormilaru Dragi Karaliću i njegovom pomoćniku Zoranu Petkoviću.

 

- U novoj grupi košarkaša koji će od danas biti na probi su i naši juniori Nenad Grahovac, Bojan Savić i Dejan Mihajlović, te još pet-šest igrača koji dolaze iz klubova iz RS i Srbije - naglasio je Karalić.

 

U Aleksandrovcu je od igrača iz prošle sezone ostao jedino Bojan Đurica. Za ostale igrače kormilar Igokee Partizana kaže:

 

- Za sada je tako. Uprava ima kontakt sa nekim igračima iz prethodne sezone. Još nije došlo do realizacije novih ugovora, ali je moguće da neko od njih ostane, mada ne veliki broj. Ima još vremena do početka priprema - zaključio je Karalić.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
14/07/2009 07:32