beats by dre cheap

Novi test je večeras u Hrasnici

Premijerligaš s Grbavice danas će odigrati i petu prijateljsku utakmicu od starta priprema i pod vodstvom novog stručnog štaba na čelu sa Amarom Osimom. U prethodine četiri "plavi" i nisu baš blistali. Na startu protiv GOŠK-a iz Gabele bilo je 3:1, da bi zatim uslijedila tri poraza u nizu. Prvo Zrinjski (1:5), Lokomotiva iz Zagreba (0:4) i na kraju Karlovac (0:1).

 

Što se strijelaca tiče do sada su protivničke mreže pogađali Bekrić (2), te Rovčanin i Mehić. Ipak, uzme li se u obzir činjenica da je novi stručni štab zatekao igrački kadar sklepan "s brda, s dola", koji nije pobjedio u gostima cijelu proteklu sezonu, a s obzirom da su "plavi" sve četiri utakmice igrali van Grbavice, bolje se nije moglo ni očekivati.

 

- Ma dobro, nikada nije lijepo gubiti, pa makar to bio i pripremni period. Istina, faktički smo na početku, i dosta nas se prvi put upoznalo na ovim pripremama, a noge su još uvijek dosta teške. Smatram da, kako pripreme budu odmicale, biće sve bolje. Bitno je da se kvalitetno i naporno radi. A, i bolje je gubiti sada nego kada sezona počne - kaže iskusni Alen Mešanović, Željino pojačanje u navalnoj liniji.

 

Igračka križaljka još uvijek nije riješena, i prinova će sigurno biti još. Što se tiče nastavka priprema, nakon prijateljskog meča večeras u Hrasnici (18), ekipa se u srijedu ponovo vraća u Međugorje, gdje će ponovo ostati osam dana.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
14/07/2009 08:16