beats by dre cheap

Sloboda jača od nedaća

Fudbaleri Slobode ponovljenom prozivkom poslije prethodnog okupljanja u petak, započeli su pripreme za naredno prvenstvo Prve lige Republike Srpske i kako sada stvari stoje obaviće ih kod kuće. Šefu stručnog štaba Miloradu Inđiću, poslije odlaska njegovog prvog saradnika Marinka Mačkića u Sloveniju, najbliži asistenti biće iskusni prvotimci Zoran Ivičić i Drago Ivančević, dok će za rad sa golmanima i dalje biti zadužen Milenko Bojić.

 

- Ostao je problem s vodom, jer je isključena na stadionu "Mlakve", ali očekujemo da se situacija normalizuje po tom pitanju, a nadamo se i razumijevanju "Elektrodistribucije" - istakao je predsjednik Slobode Mitar Lazić.

 

Klub naredne godine slavi rijedak jubilej, čitav vijek postojanja i rada.

 

- Očekujemo pomoć prijateljskih klubova iz Srbije i Hrvatske. Interesovanje postoji i vjerujemo da će u Novom Gradu ove jeseni ili naredne godine, gostovati jedan ili dva kluba nekadašnje "velike četvorke" sa prostora bivše Jugoslavije - dodao je Lazić.

 

Novograđane su pojačali povratnik Sanel Elijazović (Sloga Otoka) i novajlija iz novobeogradskog Radničkog Milan Zec. Pored Marka Mazalice novog člana banjolučkog Borca koji je obišao dojučerašnje klupske drugove, na prvom treningu odlaze Duško Vranješević, koji je dogovorio inostrani angažman, Bojan Žujić kao i golmani Nikola Karanović i Vladimir Drljača. S toga je "crvenima", uz Andreja Svjetlicu neophodan još jedan čuvar mreže.

 

U Slobodi u ovom trenutku računaju na 23 igrača. To su golman Andrej Svjetlica, igrači: Tomas Marčeta, Saša Keranović, Zoran Ivičić, Mirko Tica, Borislav Gligić, Milko Gligić, Nemanja Veinović, Sanel Elijazović, Zoran Lukač, Drago Ivančević, Stevo Kovačević, Mišo Jelisavac, Predrag Adamović, Mile Popović, Aleksandar Žujić, Ernest Šabić, Robert Rašeta, Luka Gačić, Mladen Lukajić, Milan Zec, te juniori Nemanja Babić i Gojko Umičević.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
16/07/2009 07:12