beats by dre cheap

Preminuo džudista Miloš Mrdić

Miloš Mrdić, sedamnaestogodišnji džudista trebinjskog Leotara, preminuo je sinoć nakon treninga na Olimpijskom bazenu u Trebinju. Mrdić je nakon treninga, zajedno sa trenerom preplivao Olimpijski bazen u Trebinju, nakon čega su obojica izašli iz vode.


- Trener je zatim otišao u svlačionicu, dok je Mrdić ponovo nakratko zaplivao. Po dolasku trenera iz svlačionice mladić je već bio potonuo, rekao je Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje Obrad Raičević za RTRS.


Prema njegovim riječima, mladiću je prvu pomoć pružio trener, a potom i služba hitne medicinske pomoći, međutim reanimacija nije mogla da ga povrati u život.
Tačan uzrok smrti trebalo bi da bude poznat danas nakon nalaza vještaka medicinske struke. Komemorativna sjednica povodom smrti Miloša Mrdića biće održana sutra u 11 sati u Domu kulture u Trebinju, a sahrana u 17 sati u porodičnoj grobnici na groblju u Podgljivlju.


Mrdić je bio višestruki prvak BiH u različitim kategorijama, pobjednik brojnih turnira i nosilac priznanja na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
18/07/2009 23:01