beats by dre cheap

Sportski direktor Slobode podnio ostavku

Nakon samo deset dana koliko je Mersed Kovačević proveo na poziciji sportskog direktora FK Sloboda ova funkcija ponovo je ostala upražnjena. Kovačević je ispunio svoja obećanja data prije nekoliko dana i podnio ostavku u fudbalskom klubu iz Tuzle.

 

Podsjetimo, fudbalska ikona Tuzle, Mersed Kovačević je na poziciji sportskog direktora zamijenio Enesa Mešanovića prije dvije sedmice, ali nije uspio naći zajednički jezik sa čelnicima FK Sloboda. Kovačević je najviše nesuglasica imao oko uređenja stanja u omladinskom pogonu gdje je zamijenio nekolicinu trenera zbog sumnje da su od roditelja uzimali novac. Za portal Tuzlalive.ba Kovačević je rekao:

 

- Pobunili su se neki uticajni roditelji, koji su htjeli da oni određuju ko će trenirati njihovu djecu. Tražili su da se skloni Denis Sadiković, da Nevzet Hasanbašić preuzme kadete, prigovorili su odluci da trener specijalist bude Denis Karić, i koješta još. Na žalost, u upravi su im neki ljudi dali podršku, zbog čega sam odlučio da odem. Zapostavio sam svoj posao radi Slobode, ali ovdje definitivno treba neko ko će sve rastresti i uvesti reda. Ako roditelji mogu uticati ko će trenirati djecu, sutra će mijenjati trenere kad god nešto ne bude po njihov volji.


Roditelji djece koja treniraju u FK Sloboda još ranije su stvarali probleme normalnom radu u ovom klubu, pa je tuzlanska ekipa nedavno i novčano kažnjena zbog upada roditelja u teren tokom odigravanja utakmice.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
19/07/2009 07:30