beats by dre cheap

Olimpik preduhitrio Valenciu i Mouscron ???

Danas je u prostorijama F.K. "Olimpik" ugovor na dvije godine potpisao Ljubo Nenadić. Iako je Uprava Olimpika smatrala da je posao oko dovođenja novih igrača zaključen dolaskom Klimenta Nastoskog, povrede Vidovića i Ristića su uzrokovale dolazak još jednog igrača koji će biti na raspolaganju Husrefu Musemiću za narednu, povratničku sezonu u Premijer ligi.


Radi se o igraču koji je rodjen 1986. godine, igra na poziciji lijevog bočnog. Iako odbrambeni igrač, njegova specijalnost su izleti na protivničku polovinu, te se nerijetko nalazi u ulozi strijelca ili asistenta za pogodak. Izuzetne brzine i preciznog šuta skrenuo je pažnju na sebe nastupima u zadnje dvije sezone, pa je ovog ljeta imao ponudu Valencije (Španija) i Muskrona (Belgija), a interes za njega je pokazala i beogradska Crvena Zvezda, ali su iz Olimpika bili brži i konkretniji.


Nenadić se pripremama u Odžaku priključio već jučer, a priliku za nastup bi mogao imati već u utorak kada je zakazana pripremna utakmica sa Zvijezdom iz Gradačca. Nakon potpisa ugovora je izjavio:


- Imao sam ponude Valencie i Mouscrona, ali nisam bio zadovoljan ponuđenim uslovima, te sam se odlučio vratiti. Po povratku mi je stigao poziv iz F.K. "Olimpik" i nakon razgovora sa čelinim ljudima kluba odlučio sam prihvatiti njihov poziv. Ono sto sam vidio i čuo od drugih, radi se o organizovanom klubu koji ima velike ambicije, koje se poklapaju sa mojim ciljevima. Nadam se da ću svojim igrama opravdati ukazano povjerenje.


Nenadić je prošao omladinsku skolu beogradskog Partizana, a Olimpik dolazi iz Metalca iz Gornjeg Milanovca.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
20/07/2009 19:42