beats by dre cheap

Koševski recept primijeniti u Trnavi

Na Koševu su ostali čvrsto na zemlji nakon zaslužene pobjede nad slovačkim Spartakom u drugom pretkolu Evropske lige. Svi su u redovima Sarajeva, od fudbalera do trenera, svjesni da ih u revanšu u četvrtak (19.30 sati) u Trnavi čeka težak posao.


- Znamo da smo dobili tek prvo poluvrijeme. Ono važnije čeka nas u Slovačkoj. Prednost od 1:0 daje nam potpuno pravo da se nadamo uspjehu, mada moramo imati na umu da se niko ne može eliminirati ako se ne izgine na terenu. Naša ekipa je to pokazala u četvrtak i takav pristup je recept za prolaz - rekao je Almir Turković, trener u stručnom štabu bordo tima.

  
Igru Sarajeva u prvoj utakmici krasila je fanatična borbenost.


- Svih 90 minuta igrali smo disciplinovano i agresivno. Nismo dozvolili Spartaku da se razmaše, praktično, Slovaci nisu stvorili nijednu pravu šansu. Međutim, to nas ne smije zavarati. Radi se o dobroj ekipi, koja će, pretpostavljam, mnogo agresivnije i odlučnije krenuti u meč kako bi što prije anulirala prednost. Našu šansu vidim u kontranapadima. Nadam se da ćemo i u Trnavi imati podršku navijača, što bi nam zaista mnogo značilo na zajedničkom putu - istakao je Turković.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
21/07/2009 06:54