beats by dre cheap

RK Krivaja : Jači za Brkića, saradnju produžio Omerčević

Sedam dana prije početka priprema za novu sezonu u Krivaji su, po svoj prilici, već riješili igračku križaljku. Iako će odlazak reprezentativaca Ivana Divkovića i Denija Velića te oproštaj Daniela Riđića biti veliki hendikep, u taboru zavidovićkog premijerligaša ima razloga i za optimizam.


- Elvis Brkić se sigurno vraća u naše redove, a na još jednu godinu ugovor je produžio i naš reprezentativac Isak Omerčević. Istovremeno, iskusniji igrači Alić, Avdić i Purić te mladi pivot Alen Osmić potpisali su nove ugovore. Također, perspektivni kadet Dino Zvekić (16) potpisao je ugovor o sportskom usavršavanju do kraja srednjoškolskog obrazovanja, što znači da bismo i naredne godine mogli imati solidan sastav - kaže trener Krivaje Adnan Bašić.


Prema njegovim riječima, prozivka je planirana za ponedjeljak, 27. jula, a već je dogovorena i prva provjera.


- Ugostit ćemo 12. avgusta hrvatskog prvoligaša Nexe, koji će u povratku sa priprema na Ilidži otvoriti rukometnu sezonu u našem gradu. Bit će to prilika da se zavidovićka publika oprosti od Denija Velića i da mu poželimo sreću u ekipi iz Našica - dodao je Bašić.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
21/07/2009 07:26