beats by dre cheap

U Laktašima zadovoljni urađenim

Milan Milanović, šef Stručnog štaba fudbalskog premijerligaša Laktaša, ističe kako je zadovoljan nastupom svojih izabranika na turniru "Gradiška 2009", bez obzira što su u finalu izgubili od Modriča Maksime (2:1). On kaže kako rezultat na ovoj smotri nije bio u prvom planu, jer je želio da ukaže priliku svim kandidatima za najjači sastav.

 

- Generalno, možemo biti zadovoljni nastupom na ovoj tradicionalnoj manifestaciji. Bilo je dosta trke, fudbaleri su igrali maksimalno angažovano, i s te strane su ispunjeni svi naši zahtjevi - naglasio je prvi čovjek u Stručnom štabu Laktaša.

 

On ne krije da je bilo i određenih slabosti koje će nastojati otkloniti na treninzima.

 

- Tačno je da nije sve štimalo kako treba, ali još se ekipa nalazi u pripremnom ciklusu. Moramo igrati više timski, i naravno, treba da poporavimo efikasnost, a siguran sam da će sve štimati do premijere u novoj sezoni koju 1. avgusta igramo pred svojim navijačima protiv banjolučkog Borca - ističe Milanović.

 

Na turniru "Gradiška 2009" briljirala su sva trojica golmana, počev od iskusnog i provjerenog Siniše Mrkobrade do dvojice mladića Gorana Vukliša i Božidara Baše.

 

- Oni su potvrdili da imaju odgovarajući kvalitet, i sada se mi u Stručnom štabu nalazimo na slatkim mukama, odnosno kome da ukažemo priliku od prvog minuta. Pred nama su još dvije nedjelje rada, kada ćemo imati još jasniju sliku, ne samo kada su u pitanju čuvari mreže već i ostali dio tima - zaključio je Milan Milanović, kormilar premijerligaša iz Laktaša.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
22/07/2009 06:53