beats by dre cheap

Vilić potpisao za Fortunu iz Kolna

Anel Vilić, 16-todišnji mladić o kojem smo pisali prije nekoliko mjeseci kao velikom talentu koji je za samo jednu sezonu postigao 125 golova, potpisao je ugovor sa Fortunom iz Kolna. Mladi Vilić je prije nekoliko godina kao pionir sticao afirmaciju u ovom klubu da bi karijeru nastavio u Aachenu te Victoriji iz Kolna. Novi Anelov klub se takmiči u prvoj Bundes ligi za igrače do 18 godina.


- Zadovoljan sam potpisanim ugovorom, imao sam ponudu i Bochuma ali nema velike razlike jer se oba tima takmiče u prvoj Bundes ligi. Fortunu sam izabrao iz razloga jer živim u Kolnu, a mnogi igrači koji igraju u Fortuni karijeru nastave u Kolnu, ako posjeduju kvalitet naravno rekao je Vilić, te dodao:


- Tokom ljetne pauze dobio sam poziv u kamp mladih i talentovanih igrača u Njemačkoj koji bi uskoro konkurisali za nastup U-17 reprezentacije Njemačke ali sam takav poziv odbio jer sam još davno rekao da je BiH moja zemlja. Na meni je da radim i nastavim trenirati pa da u budućnosti dobijem poziv iz moje Bosne i Hercegovine. Nadam se da će naredna sezona biti upola dobra kao prošla, konkurencija će biti jaka ali vjerujem u sebe, rekao nam je Anel Vilić.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
22/07/2009 06:53