beats by dre cheap

Osmanhodžić predstavljen kao novi trener Slobode

Adnan Osmanhodžić danas je predstavljen kao novi trener Fudbalskog kluba Sloboda iz Tuzle. Osmanhodžić je na mjestu trenera zamijenio Sakiba Malkočevića, koji je dao ostavku.


- Prihvatio sam Malkočevićevu ostavku jer se zaista nalazi u nezavidnoj situciji i treba mu pomoći. On neće otići iz kluba i nakon što se malo odmori naći ćemo mu adekvatno mjesto, na kojem će dati svoj doprinos. Kao logičan izbor za šefa struke izabran je njegov dosadašnji pomoćnik Adnan Osmanhodžić, koji najbolje i poznaje ekipu, istaknuo je predsjednik Salih Šabović.


On je, također, kazao da će Sloboda ustrajati u tužbi protiv NSBiH, od kojeg traži odštetu od 600.000 KM.


Sloboda je na današnjoj pres-konferenciji predstavila i nova pojačanja kluba. U narednoj sezoni dres tuzlanske ekipe nosit će: Gradimir Crnogorac, Mirza Čejvanović, Damir Memišević, Admir Ćehajić, Senad Mujić, Nenad Novaković, Emir Čekić, Kemo Đedović i Semir Slomić. Ugovore su produžili Emir Kasapović, Tarik Okanović i Denis Mujkić.


Prvu utakmicu u narednoj sezoni Sloboda će odigrati sa Sarajevom u nedjelju u 19.30 sati, uz direktan tv prijenos na BHT.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
29/07/2009 06:34