beats by dre cheap

Šestorica potpisuju, Brajović još pod lupom

Na Grbavici se polako slažu kockice uoči početka Premijer lige. Stručni štab je za vrijeme priprema imao težak zadatak, jer je svakodnevno morao testirati nove fudbalere i izabrati one koji bi mogli biti pojačanja. S druge strane, novo rukovodstvo Željezničara konačno je deblokiralo račun kluba i počelo uspostavljati strukturu organizacije. Prema riječima direktora Dželaludina Muharemovića, na zvaničnoj konferenciji za medije u četvrtak bit će predstavljene aktivnosti kluba sa Grbavice.


- Predstavit ćemo igrače koji će biti novi članovi ekipe te ćemo upoznati javnost sa nekim projektima. Svi su u Željezničaru izuzetno prijatno iznenađeni velikom posjetom prijateljskoj utakmici sa Olimpikom. Uz podršku navijača, klub će se mnogo brže dići na noge.Također, na konferenciji bismo trebali predstaviti i nove dresove španskog proizvođača sportske opreme "Joma", u kojima će ekipa igrati u jesenjem dijelu Premijer lige - govori Muharemović.


Do srijede će biti potpisani ugovori sa šestoricom novih igrača: sa Alenom Mešanovićem, Nedžadom Serdarevićem, Elvisom Mešićem, Mirkom Radovanovićem, Slavenom Kovačevićem i Milanom Ćulumom. Stručni štab treba još odlučiti da li će na Grbavici ostati i Nemanja Brajović, a u opciji je još jedan napadač iz Srbije.


Pretplatne ulaznice


Na stadionu Grbavica od srijede će početi prodaja pretplatnih ulaznica za domaće utakmice Željezničara. Navijači će moći kupiti polugodišnje i godišnje ulaznice. Cijene polugodišnjih su 25 KM za jug, 45 KM za sjever, a 110 KM za zapad, dok godišnje koštaju 35 KM za jug, 65 KM za sjever, 150 KM za zapad. Za penzionere će u prodaji biti samo godišnje ulaznice po cijeni od 20 KM.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
29/07/2009 06:35