beats by dre cheap

Bajramović: Nisam nezadovoljan

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je i u drugom prijateljskom susretu sa selekcijom Crne Gore. Crnogorci su bili bolji od izabranika selektora Mensura Bajramovića rezultatom 76:71, iako su bh. reprezentativci mnogo bolje odigrali prvo poluvrijeme meča. Najsvijetlija tačka u bh. timu bio je košarkaš Barcelone Nihad Ðedović, koji je Crnogorcima utrpao 15 poena. Playmaker podgoričke Buducnosti Nemanja Gordić i krilni centar Turk Telekoma Kenan Bajramović ubacili su po 11 poena.


- Čestitao bih Crnogorcima na zasluženoj pobjedi. Međutim, evidentno je da mi ove godine imamo velikih problema sa otkazima ključnih košarkaša. Moram reći da smo solidno funkcionisali kao ekipa, pokazali smo i borbenost na parketu, ali smo istovremeno napravili nekoliko grešaka koje su nas na kraju i koštale pobjede“, kazao je selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Mensur Bajramović.


Selektor Crne Gore Duško Vujošević na raspolaganju ima jednu veoma jaku ekipu, u šta su se mogli uvjeriti naši košarkaši.


- Za protivnika smo imali izuzetno kvalitetnu reprezentaciju Crne Gore, s kojom smo se dobro nosili većim dijelom utakmice. Uprkos tome što smo od domaćina poraženi u oba meča, ne mogu reći da sam nezadovoljan“, dodao je Bajramović.


Reprezentativci BiH već su se vratili u Zenicu, gdje će nastaviti sa pripremama za predstojeće susrete baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

 

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
29/07/2009 17:00