beats by dre cheap

Kalenić stigao, čeka se Kratović

Rukometaši visočke Bosne jučer su započeli sa pripremama za novu sezonu. Prije prvog treninga igračima su se obratili predsjednica UO Edina Hasečić, član UO Mahir Džudžo i trener Senad Skopljak. Predsjednica UO Edina Hasečić upoznala je igrače sa financijskom situacijom u klubu, koja baš i nije sjajna, ali prema njenim riječima UO sa njom na čelu potrudit će se da igračima i stručnom štabu ekipe obezbjede sve uslove kako bi što spremniji ušli u novu sezonu.


Trener Senad Skopljak predstavio je plan pripremama, prema koje će do ponedeljka momčad trenirati u Visokom, a nakon toga se putuje u Bugojno na sedmodnevne pripreme. Poslije povratka iz Bugojna na redu su prijateljski susreti, a glazura bi trebala biti u Goraždu na tradicionalnom turniru.


Klub su napustili Halimbegović, Vražalica, Maslo i Huseljić, a Kenan Ahić još uvijek nije siguran da li će nastaviti karijeru. S druge strane u redove visočkog kluba došli su Alen Geko i  i skusni Goran Kalenić. 36-godišnji Kalenić može pokriti pozicije desnog beka i desnog krila i trebao bi biti veliko pojačanje u narednoj sezoni. Prije dolaska u Visoko branio je boje Željezničara, Sloge, Zrinjskog, Goražda i Gračanice.


Pored ove dvojica rukometaša postoji velika mogućnost da Bosnu pojača i Senjin Kratović, a član UO Mahir Džudžo naveo je da je sa ovim rukometašem gotovo sve dogovoreno te da će najvjerovatnije u nekoliko narednih dana isti potpisati ugovor sa klubom.

 


BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
30/07/2009 09:14