beats by dre cheap

Papac: Uvijek ću navijati za BiH

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Saša Papac, odbrambeni fudbaler Glasgow Rangersa, prije dvije je godine odbio nastupati za bh. reprezentaciju, zajedno sa još 13 tadašnjih reprezentativaca. Papac je jedini ostao dosljedan sebi i do današnjeg dana se nije vratio u nacionalni dres svoje domovine, a britanski The Sun smatra da je Papac zbog toga “državni neprijatelj broj 1”!?


- Prestao sam igrati za reprezentaciju BiH i nisam igrao već nekoliko godina. To se neće promijeniti. Odlučio sam tako i toga se namjeravam držati”, izjavio je Papac za The Sun i dodao:


- Kad dođem kući, ima ljudi koji nisu sretni zbog toga. Neki navijači BiH nisu sretni sa mnom, Rangersovi jesu. Ipak, ja tu ništa ne mogu. Navijači u BiH su drugačiji nego u Škotskoj. U Škotskoj je fudbalerima zbog toga ugodnije”.


- Međutim, moram priznati da sam lično i dalje veliki navijač reprezentacije svoje domovine. Gledam svaku utakmicu na televiziji i uvijek svojim prijateljima iz reprezentacija želim samo najbolje. Sada im ide jako dobro i postižu dobre rezultate. Emotivno je vrlo teško gledati reprezentaciju vlastite države na televiziji kako igra, a sam joj ne možeš pomoci. Nije lako, ali to je život”, rekao je Papac.


Papac je prošle sezone pomogao Rangersima u osvajanju naslova prvaka Škotske.


- Bilo je to veoma lijepo, ali sada je to iza nas. Predstoji nam borba za novi naslov prvaka, a neće biti nimalo lako”.


BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
30/07/2009 19:52