beats by dre cheap

Borac gleda na vrh

Fudbaleri Borca ostavili su iza sebe pripremni period i okreću se prvenstvenim okršajima, a već u subotu, 1. avgusta, očekuje ih veliko iskušenje, kada gostuju u komšiluku sastavu Laktaša. Šef Stručnog štaba Banjolučana, Velimir Stojnić, ističe da je iz ekipe izvukao maksimum tokom pripremnog ciklusa.

 

- Konačno počinje borba za bodove. Dobro se radilo u proteklih 40 dana i s mnogo optimizma gledamo naprijed. Važno je istaći da se tokom kompletnih priprema nijedan igrač nije žalio na ozbiljniju povredu. To samo pokazuje da smo radili ozbiljno u atmosferi koju bi mnogi mogli samo poželjeti. Neće biti iznenađenje, bar za mene, da Borac već od starta sezone pokaže koliko može, a zaista može mnogo - istakao je kormilar "crveno-plavog" tima, okrećući se polako duelu na premijeri i gostovanju u Laktašima.

 

- Igramo lokalni derbi u kojem ime Borca ima svoju težinu, kao brend ovog regiona, ali respektujemo i domaćina. Kvalitet je sigurno na našoj strani, ali treba to pretvoriti u pravu igru na terenu. Mnogo faktora može da utiče na ishod ovog duela, od raspoloženog domaćina, suđenja, ali ponavljam da mi držimo svoju sudbinu u vlastitim rukama. Nadam se da će nam i armija naših navijača pomoći da se osjećamo kao kod kuće, a mi ćemo se potruditi da ih obradujemo dobrom predstavom svih 90 minuta - ističe Stojnić.

 

Banjolučani u duel prvog kola ulaze hendikepirani odsustvom Bojana Petrića i Marka Maksimovića, koji ispaštaju grijehe iz prošlog prvenstva i zarađene crvene kartone u duelu sa Slavijom.

 

- Kroz pripremni period sve vrijeme sam uigravao dva sastava, s njima i bez njih. Naravno da će nam nedostajati, ali Borac ima 20 kvalitetnih igrača, tako da se njihovo odsustvo, vjerujem, neće mnogo osjetiti - poručio je Velimir Stojnić, šef Stručnog štaba premijerligaša sa Gradskog stadiona.

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
31/07/2009 06:46