beats by dre cheap

Tara puni baterije

Rukometaši Borca otputovaće u subotu na sedmodnevne pripreme na Taru, gdje će boraviti do 8. avgusta, a prema riječima šefa Stručnog štaba, Draška Budiše, na Srpskoj planini radiće se isključivo na brzinskoj izdržljivosti i snazi.

 

- S radom smo počeli prije pet dana i za sada se sve odvija onako kako smo i zamislili. Igrači na koje se računa u narednoj sezoni maksimalno su se posvetili treninzima. Jasno im je stavljeno do znanja šta se od njih očekuju u ovom dijelu priprema i mogu reći da sam zadovoljan viđenim. Nadam se samo da će tako i ostati. Ekspediciji od 15 igrača koji su prisustvovali prozivci, priključio se i Goran Bibić, a na Taru će putovati i povratnik u naše redove Boris Srdić. Do sada smo radili dva puta dnevno na vježbama izdržljivosti, te tehnici, a Taru ćemo iskoristiti za brzinske i dužinske vježbe izdržljivosti, kao i na sticanju snage u teretani - rekao je Budiša.

 

Po povratku u Banju Luku slijediće fokusiranje na rad s loptom, te odigravanje kontrolnih utakmica.

 

- S prvom ekipom rade i četiri igrača iz omladinskog pogona: Petar Đudurović, Boris Jeličić, Nemanja Bezbradica i Brane Ivetić. Oni neće putovati na Taru, ali će se priključiti priprema RK Mladosti, pod trenerskom palicom Bojana Crnomarkovića. Mladost je sporazumom s RK Borac napravila fuziju s našim drugim timom, koji se takmiči u Prvoj ligi RS. Siguran sam da ćemo iz ovog kluba u bliskoj budućnosti crpiti igrače za naš najjači tim - rekao je Draško Budiša, trener banjolučkog premijerligaša.

 

Podsjećanja radi, u novu sezonu Borac ulazi jači za Aleksandra Međedovića (Norveška) i Faruka Halilbegovića (Bosna, Visoko), te povratnika Borisa Srdića. Klub su napustili Milovan Pavlović, Aleksandar Škorić, Vladimir Vranješ, Bojan Unčanin.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
31/07/2009 06:47