beats by dre cheap

Može li Osim prekinuti gostujući post "Plavih"

Dobar rezultat u Zenici za Željezničar bi imao posebno značenje, jer bi dobra atmosfera u klubu još više porasla, a Grbavica bi naredne nedjelje u derbiju protiv Širokog Brijega bila ispunjena. Iako i Čelik i Željo ulaze u sezonu sa potpuno novim timovima, trener "Plavih" Amar Osim kaže da se većinom sve zna.


- Pa utakmica će biti lijepa prilika da upoznamo koliko možemo i Čelik i mi. Nema tu nekih posebnih tajni niti neko može iznenaditi. Devedeset posto se zna u kakvim će sastavima ekipe istrčati - govori Osim.


Željezničar već godinama ne zna za pobjedu na gostovanjima, a trener smatra da i to može biti jedan od aduta njegove ekipe.


- Zakon velikih brojeva je na našoj strani. Definitivno ćemo morati nekada nekoga pobijediti u gostima.


Zbog povrede, u ekipi neće biti Serdarevića, a Šehić i Čolić su se oporavili i bit će u startnom sastavu. Predsjednik Željezničara obećao je igračima posebne premije ako naprave seriju dobrih rezultata.


 "Manijaci" putuju u Zenicu


Navijači Želje "Manijaci" najavili su kako će u velikom broju bodriti svoje ljubimce u Zenici. Okupljanje navijača zakazano je za 16.30 sati na Grbavici, a kolona automobila, kombija i autobusa krenut će prema Zenici u 17.30 sati.

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
01/08/2009 14:07