beats by dre cheap

Tri nova igrača u Zvijezdi

Gradačačka Zvijezda pojačala se sa još tri igrača, tako će trener Ninković u napadu računati na Rašida Avdića, zadnja linija dodatno će ojačati dolaskom Jasmina Moranjkića, a na probi je i mladi golman Sebastian Johan iz Poljske. Jučer je od 18:30 na stadionu Banja Ilidža održan trening NK Zvijezde, a u gradačačkom premijerligašu pojavila su se i tri nova igrača. Naime, radi se o Rašidu Avdiću, Jasminu Moranjkiću i mladom golmanu Sebastianu Johanu koji je stigao iz Poljske.


Rašid Avdić jedan je od iskusnijih napadača, ranije je nastupao za Radnik iz Bijeljine, HŠK Zrinjski i FK Željezničar. Avdić će, po svemu sudeći, nadopuniti napadačke redove ukoliko klub napusti Damir Smajlović, koji se danas nije pojavio na treningu.


U susretu protiv Zrinjskog je bilo očito da Zvijezdi nedostaje jedan dobar igrač na poziciji lijevog beka, pa je u klub stigao Jasmin Moranjkić, bivši igrač zeničkog Čelika, koji je u Gradačac stigao iz tuzlanske Slobode, gdje je posljednje vrijeme trenirao. Posljednje pojačanje je mladi i perspektivni golman Sebastian Johan. 20-godišnjak je u Zvijezdu stigao iz Wisla Krakowa (Poljska).

 

BH SPORT
http://helpbhsport.blogger.ba
05/08/2009 07:13